Wie zijn wij

 

Vzw Weerwolf werd opgericht door Jolijn Antonissen en Tom Dewulf. Dit creatief duo maakte in samenwerking met Clavis Books de mini-musicals "Lotta en de Pestvogel", "Lotta en de Slodderkip” en "De Spiekpietjes", gebaseerd op de gelijknamige kinderboekjes.
"Lotta en de Slodderkip" won in 2019 de 11e editie van Kindertheaterfestival Spekken! 

Deze voorstellingen staan momenteel niet meer op het programma.

TOM DEWULF (muziek, tekst)

 

Tom studeerde in 2005 af aan het Lemmensinstituut als Master of Music (piano) en behaalde in hetzelfde jaar zijn Master in de Pedagogie. Daarna studeerde hij Musical aan het Conservatorium van Brussel.

Ondertussen woont Tom in Duitsland en leidt een cabarettheater in Erfurt. Met zijn soloprogramma won hij de eerste prijs op de Lachmesse in Leipzig.

Deze muzikale duizendpoot schreef samen met Jolijn de minimusicals rond Lotta en De Spiekpietjes en is verantwoordelijk voor de liedjes. In 2022 hield het engagement van Tom bij VZW Weerwolf op. 

JOLIJN ANTONISSEN (tekst)

 

Jolijn studeerde af als Meester in Dramatische Kunsten (Koninklijk Conservatorium Brussel) en Master in Management (Universiteit Antwerpen).
Ze werkt als actrice en theatermaakster bij meerdere theatergezelschappen. Verder spreekt ze stemmen in voor o.a. Disney en Ketnet en toert ze door binnen- en buitenland met meisjeskoor Scala en verschillende theater- en musicalvoorstellingen (o.a. Shakespeare's Othello, Cabaret, Sunset Boulevard, Arne Sierens' Meiskes & Jongens, ...). Verder is ze als docent en gastregisseur verbonden aan het conservatorium van Brussel
Jolijn schreef samen met Tom de voorstellingen van VZW Weerwolf.