Wie zijn wij

Vzw Weerwolf werd opgericht door Jolijn Antonissen en Tom Dewulf. Dit creatief duo maakte in samenwerking met Clavis Books de mini-musicals "Lotta en de Pestvogel", "Lotta en de Slodderkip” en "De Spiekpietjes", gebaseerd op de gelijknamige kinderboekjes.
"Lotta en de Slodderkip" won in 2019 de 11e editie van Kindertheaterfestival Spekken! 

Deze voorstellingen staan momenteel niet meer op het programma.

In 2022 hield het engagement van Tom bij VZW Weerwolf op en komt er met Kato Aerts een nieuwe actrice en een nieuwe voorstelling voor kleuters: Duimelijntje!

JOLIJN ANTONISSEN (tekst en regie)

 

Jolijn  behaalde de diploma's Meester in Dramatische Kunsten (Koninklijk Conservatorium Brussel) en Master in Management (Universiteit Antwerpen). Daarnaast studeerde ze ook theater-, film- en literatuurwetenschappen. Ze werkt als actrice, regisseur en theatermaakster bij meerdere theatergezelschappen. Verder spreekt ze stemmen in voor o.a. Disney en Ketnet en toert ze door binnen- en buitenland met meisjeskoor Scala en verschillende theater- en musicalvoorstellingen (o.a. Shakespeare's Othello, Cabaret, Sunset Boulevard, Arne Sierens' Meiskes & Jongens, ...). Ze is medeoprichter van cabaretcollectief Les Quatre au Quai en is als docent en gastregisseur verbonden aan het conservatorium van Brussel.
Jolijn schrijft en regisseert de voorstellingen van VZW Weerwolf.


KATO AERTS (spel)

 

Kato behaalde een master in taal- en letterkunde en volgde nadien nog een bachelor musical aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Ze kon onmiddellijk na haar studies aan de slag in de producties Mamma Mia en Rent, waar ze deel uitmaakt van het ensemble.
Bij VZW Weerwolf speelt ze de titelrol in Duimelijntje.